Abonnement

In het MKB abonnement vind je leeroplossingen over onderstaande thema’s.

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe ga jij om met stress, heb jij de juiste balans tussen werk en privé gevonden en hoe kun je het meest efficiënt communiceren?

Taal

Taal

Altijd al een vreemde taal willen leren, of je Nederlandse vaardigheden willen verbeteren? Volg de cursus Nederlands foutloos schrijven, Engels voor zaken, Frans of Duits.

HRM

HRM

Hoe vul jij als HR-manager je personeelsbeleid in? Leer de fundamenten van HRM en blijf op de hoogte van actuele HR-trends.

Samenwerken

Samenwerken

Wat zijn de geheimen van een goede samenwerking en hoe haal je het beste uit een team? Leer alles over vergaderen, werken in teams en brainstormen.

Time Management

Time Management

Kom jij tijd tekort? Of heb je moeite met het plannen van je activiteiten? Leer efficiënter om te gaan met tijd en breng structuur aan in je dagelijkse activiteiten.

Werving & Selectie

Werving & Selectie

Leid je wervings- en selectieproces in goede banen en vind de medewerkers waar je alleen maar van kunt dromen.

Communicatie

Communicatie

Hoe kun je zo goed mogelijk luisteren, doorvragen en samenvatten en wat is de basis van effectieve communicatie? Leer alert zijn en pas je eigen strategie hierop aan.

IT

IT

Ken jij de gevaren van digitaal werken? Wil je alle ins en outs van Office weten? Deze cursussen maken je wegwijs bij het dagelijkse gebruik van digitale software.

Sales & Marketing

Sales & Marketing

Word een echte sales tijger met cursussen over onderhandelen, social marketing en het schrijven van een communicatieplan.

Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur

Hoe zit het met de normen en waarden binnen jouw bedrijf? Lees over actuele onderwerpen in de bedrijfscultuur, bijvoorbeeld integriteit of pesten op het werk.

Management

Management

Wat voor manager ben jij? Leer effectief vergaderen, de do’s en don’ts van een beoordelingsgesprek en hoe je het beste kunt delegeren.

Psychologie

Psychologie

Bestudeer de interactie tussen jouw collega’s eens door de bril van een psycholoog voor nieuwe inzichten en verhoog je werkgeluk.

Voor organisaties hebben we speciale tarieven.

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.