Video Aspect Ratio: 4:1

Alles op één plek

Leren waar en wanneer jij wil!

Ontdek de voordelen

Eigen tempo

Leer op je eigen tempo

Overal

Thuis, op het werk of in de trein

Altijd

24 uur per dag beschikbaar

Alle niveaus

Cursussen op elk niveau

Zakelijk of Privé

Leren voor je werk of Privé

ZK-Academie

Een opleiding of cursus doen heeft veel voordelen maar voor de meeste mensen kost het erg veel tijd. Vaak kost het zelfs zoveel tijd dat de meeste mensen dit gewoon niet doen. In dit artikel lees je waarom je dit probleem niet hebt bij een online opleiding of cursus en waarom dit misschien wel de keuze is voor jou.

Cursus op je eigen tempo

Veel cursussen of opleidingen die in een klassikale setting worden gehouden kosten veel tijd. Dit komt doordat de meeste klassikale opleidingen of cursussen een vast tempo aanhouden. Voor sommigen is dit te snel en voor sommigen is dit te langzaam. Bij een online opleiding of cursus kan je te werk gaan op je eigen tempo. Als je de stof lastig vindt kan je er wat langer over doen en alles je bepaalde delen makkelijk vindt hoef je hier minder tijd aan te spenderen. Dit bespaart natuurlijk veel kostbare tijd. Ook weet je hierdoor zeker dat je de stof goed kent en ben je dus verzekert dat je de informatie aan het einde van jouw cursus of opleiding ook echt onthoudt voor langdurige tijd.

Je eigen tijden inplannen

Bij een online opleiding of cursus hoef je niet altijd op een bepaalde tijd stipt aanwezig te zijn in een lokaal. Je kan gewoon makkelijk aan het werk in je eigen huis en wanneer jij zin en tijd hebt. Als je een dag wat minder gemotiveerd bent hoef je die dag wat minder te doen en als je een dag meer gemotiveerd bent doe je dan wat meer. Met een online opleiding of cursus hoef je je niet te stressen om altijd op tijd te zijn of om echt iedere dag 1 á 2 uur en soms wel meer in een klas aanwezig te zijn.

Minder stress

Zoals we al eerder noemden hoef je je minder te stressen omdat je altijd te werk kan gaan in je eigen tijd maar dit is niet de enige reden. Bij een online opleiding of cursus ben je namelijk ook lekker in je eigen huis aan het leren. Dit is een minder stressvolle omgeving dan een druk klaslokaal waar je de hele tijd goed moet opletten en snel je aantekeningen moet maken.

 

Voor alle veel gestelde vragen, kijk hier, of neem contact met ons op.

De boekhoudcursussen hebben mij verder geholpen in de praktijk!

Esra El Khatabbi

De theorie breng ik dagelijks in praktijk! 

Floris van Bemmel

Praktische HRM opleiding om mij goed voor te bereiden als manager

Simon van Oostende

Wat kan je verwachten?

Groot aanbod

Wij bieden pakketten aan, die praktische e-learnings, webinars, podcasts bevatten. Met deze trainingen bereid je jezelf voor naar je volgende stap in je carrière. Je kan kiezen voor het algemene pakket Softskills of vak specifieke pakketten, voor bijvoorbeeld onderwijs, zorg, gezondheid etc.


Overal beschikbaar

Op je werk achter je PC, thuis achter je laptop en zelfs onderweg op je tablet of smartphone. Je kan nu overal leren, waar en wanneer het je uitkomt. Onze podcasts kan je zelfs beluisteren tijdens een rondje wandelen of op de sportschool.

Heb je ooit zo makkelijk gestudeerd?

Onze cursisten

Onderweg naar mijn werk op mijn Ipad in de bus een cursus volgen !
Annelies Franken
Cursussen zijn actueel en van goed hoog niveau!

Tanja Jansen-Dotter

Door de cursussen heb ik mijn promotie kunnen maken!
Pieter Kooijman

Overtuigd? Start vandaag nog!

arrow_drop_up arrow_drop_down