Cursus met interactieve content

Interactieve content

Wij van ZK-academie leveren altijd top kwaliteit interactieve content. Deze is altijd up to date en worden regelmatig bijgewerkt. Hier lees je meer over onze interactieve content.

Altijd toegang met de mogelijk om alles terug te kijken

De interactieve content die wij leveren bij jouw bestelde cursus of opleiding is na aankoop op ieder moment mogelijk om te bekijken. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om te gaan studeren en hoef je je geen zorgen te maken dat je in één keer een week niets kan zien van jouw cursus of opleiding. Je kan altijd aan het werk wanneer het jouw uitkomt, of dit nou ’s ochtends vroeg is of ’s avonds laat.

Altijd up to date en bijgewerkt

Er worden regelmatig studies gedaan die veel effect hebben op onze cursussen en opleidingen. Hierdoor verouderen de meeste studies snel en is de informatie hierin snel verouderd. Hierom is het belangrijk dat onze studies regelmatig worden bijgewerkt en er constant mensen mee bezig zijn om hier voor te zorgen. Wij hebben dus ook altijd mensen die iedere dag onderzoek doen of er weer iets nieuws is wat aan sluit op één van onze studies of cursussen. Zodra wij weer een nieuw artikel of een nieuwe studie tegenkomen die misschien wel aansluit op één van onze cursussen of opleidingen doen wij hier meer onderzoek naar en verwerken wij dit in de desbetreffende cursus of opleiding.

Te bekijken op bijna ieder apparaat

Onze interactieve content is op ieder moment te bekijken op bijna ieder apparaat. Of je het nou in de trein wil bekijken of je tablet of telefoon of thuis op de computer, onze interactieve content is altijd beschikbaar voor jouw apparaat. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je altijd een laptop bij je moet hebben om jouw opleiding of cursus te bekijken. Je kan het ook gewoon lekker op de bank bekijken met een tablet in je hand.

Kijk hier voor alle veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? neem dan contact met ons op.