FAQ - Veel Gestelde Vragen - ZK-Academie

FAQ – Veel Gestelde Vragen

Vragen die wij vaak krijgen:

Wanner u uw toegangscode ontvangt, heeft u toegang tot de lesstof zolang uw abonnement loopt. U kunt de cursus(sen) in deze periode dan ook zo vaak doornemen als  wil. Abonnementen lopen per jaar. U heeft na uitreiking van uw persoonlijke toegangscode dus 12 maanden toegang.

ZK-Academie is uitsluitend een aanbieder van E-Learning, alle cursussen volgt u digitaal, vanaf uw PC of tablet.  ZK-Academie verzorgt daarom geen klassikale opleidingen en trainingen. Alle lesstof vind u online.

Al onze cursussen zijn zo opgebouwd dat dit niet nodig is. Wanneer u cursus inhoudelijke vragen heeft voldoet het “terugbladeren” om vanaf een eerder punt de stof weer op te pakken. Wij bieden daarom geen inhoudelijk ondersteuning.

Omdat wij puur en alleen E-Learning in ons aanbod hebben, kunnen wij onze organisatie klein houden, dit maakt dat wij onze cursussen tegen lage prijzen kunnen aanbieden.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarom er een geluidsprobleem kan optreden. Controleer of u gebruik maakt van de juiste plug-in. Bij Firefox is dit bijvoorbeeld Quicktime. Om geluidsproblemen op te lossen in Windows 10, kunt u de volgende stappen uitvoeren

Wanneer u een gevalideerde module heeft gevolgd en de toets heeft behaald voor deze module, ontvangt u een certificaat met daarop een uniek registratienummer. Met dit registratienummer kunt u een activiteit toevoegen aan uw eigen lerarenregister. Door middel van de volgende stappen kunt u een activiteit toevoegen: Log in op registerleraar.nl, klik vervolgens op ‘activiteit kiezen uit de gevalideerde activiteiten’ en voer de code van deze activiteit (registratienummer) geheel of gedeeltelijk in. Klik daarna op ‘zoeken’ om de juiste activiteit te vinden en klik vervolgens op ‘toevoegen’. De gevalideerde activiteit is toegevoegd. Bent u nog niet aangemeld? Dan kunt u dit hier doen.

Het is mogelijk een cursus te volgen, wanneer je computer voldoet aan de onderstaande systeemeisen:

– resolutie (schermgrootte). De cursussen in een scherm van 800 x 600 getoond, dit is de juiste grootte voor een tablet of iPad. Bekijkt u de cursus op de PC? Klik dan op F11 of commando-shift-F (mac) de browser in full-screen mode te zetten om voldoende beeld te krijgen.
– minimaal 1 GB geheugen
– PC en Mac
– vrijwel alle moderne browsers
– op tablets en andere mobile media (iPhone, Blackberry) kunt u de cursussen ook bekijken
– wanneer u gebruikt maakt van Internet Explorer 7 ziet u niet de extra informatie per cursus in de mouse-over. Met Internet Explorer 8 en 9 is dit wel te zien.

Nog een andere vraag??

Neem dan contact met ons op!