4 januari 2023

HR als business partner! 

Home / Artikelen / HR als business partner! 

HR is een kernfunctie binnen een organisatie. HR-afdelingen helpen bij rekrutering, selectie, opleiding, beloning, beoordeling, feedback en vele andere taken. HR-professionals helpen bij het creëren van een organisatiecultuur die werknemers motiveert en tevreden stelt. Deze functies spelen een belangrijke rol bij het behouden en aantrekken van talentvolle werknemers, wat noodzakelijk is voor het succes van elke organisatie.

Takenpakket HR

Een goede HR-afdeling voldoet aan een aantal kernvereisten. Deze omvatten:

 • Rekrutering van het juiste personeel.
 • Training en ontwikkeling van personeel.
 • Beloningsprogramma's om werknemers te motiveren en te belonen.
 • Het voeren van een personeelsadministratie
 • Beheren en verbeteren van werknemersprestaties.
 • Beheer van arbeidsconflicten en andere arbeidskwesties.
  HR, business partner voor de directie

  Een HR professional is verantwoordelijk voor het aannemen, beoordelen, trainen en ontwikkelen van werknemers. Ze staan ook in contact met directeuren en managers om hun werknemers optimaal te laten functioneren. Ze beheren, ondersteunen en ontwikkelen HR-processen, zoals het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving en beleid. Ze ontwikkelen ook strategieën om de productiviteit, loonkosten en bedrijfsresultaten te verbeteren.

  Kennis blijven ontwikkelen

  Een cursus HR is van belang omdat het je kennis en vaardigheden in HR helpt ontwikkelen. Deze cursus geeft je de kans om de nieuwste trends en technieken op het gebied van HR te leren en te begrijpen. Je krijgt de kans om goed voorbereid te zijn op taken binnen de HR-sector, waardoor je meer waardevolle bijdragen kunt leveren aan je team en organisatie. Deze cursus helpt je ook je kennis over HR te verdiepen, zodat je beter in staat bent om beslissingen te nemen en HR-strategieën te ontwikkelen.

  HR cursus aanbod op ZK-Academie

  ZK-academie biedt een uitgebreid scala aan cursussen aan die je kunt volgen om je HR-vaardigheden te verbeteren. De cursussen zijn online beschikbaar en daardoor gemakkelijk te volgen op het moment dat het het beste uitkomt. Het HR cursusaanbod helpt je bij het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden.

  Word een HR professional

  Of je nu net begint in het veld of je HR-carrière naar het volgende niveau wilt tillen, deze 5 tips helpen je een succesvolle HR-professional te worden en te blijven.

  Lees meer
  28 januari 2023
  2 minuten
  Een gezond leven is een gelukkig leven

  Met de toename van stress en angst in de samenleving is het essentieel om te weten hoe je voor je fysieke en mentale welzijn kunt zorgen

  Lees meer
  27 januari 2023
  2 minuten
  Maak werk van je loopbaan. 

  Loopbaanontwikkeling is een van de meest essentiële onderdelen van een succesvolle carrière, maar wat is loopbaanontwikkeling precies?

  Lees meer
  12 januari 2023
  2 minuten
  1 2 3 18
  Contact
  Zwaardstraat 16 (Oude Ambachtsschool)
  2584 TX Den Haag
  070-7850107
  Stuur ons een bericht
  © 2022 ZK Academy
  apartmentcartphone-handsetmapenter-downmagnifierchevron-down