Zk logo
19 april 2022

Iedereen kan gelukkig worden!

Home / Artikelen / Iedereen kan gelukkig worden!

In Nederland is ruim drie procent van de bevolking ongelukkig. Ruim elf procent geeft aan noch gelukkig noch ongelukkig te zijn. Niemand is de hele tijd gelukkig. Iedereen ervaart van tijd tot tijd somberheid en vraagt zich af hoe hij gelukkiger kan worden. Wij van Zk Academie kunnen je helpen met het cursuspakket geluk!

Er zijn veel dingen die je kunt doen om gelukkiger te worden. Begin met te kijken naar je levensstijl en kijk of er veranderingen zijn die je kunt maken. Doe aan lichaamsbeweging, eet gezond en zorg voor voldoende slaap. Maak tijd voor activiteiten die u leuk vindt, zoals tijd doorbrengen met vrienden en familie of het uitoefenen van een hobby.

U kunt ook proberen zin en doel in uw leven te vinden. Doe iets waardoor u zich goed voelt over uzelf en wat een verschil maakt in de wereld. Wees positief en optimistisch, en zoek naar het goede in elke situatie.

Tenslotte, onthoud dat geluk een keuze is. Je kunt ervoor kiezen om gelukkig te zijn, wat er ook gebeurt in je leven. Oefen dankbaarheid en concentreer je op de dingen waar je dankbaar voor bent. Wanneer je van geluk een prioriteit maakt, zul je positieve veranderingen zien in jeleven.

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het maken van keuzes die zullen leiden tot een gelukkiger leven! Om je hierbij te helpen heeft ZK-Academie het Cursuspakket Geluk ontwikkeld. In deze cursus krijg je tools om je gelukkiger te voelen en hoe je dit aanpakt.

Alles over de nieuwe Omgevingswet.

Alles over de nieuwe Omgevingswet. De nieuwe Omgevingswet is opnieuw uitgesteld. De wet treedt niet eerder dan 2023 in werking en zelfs dat is nog onzeker. Het herhaalde uitstel is niet zonder reden, want de…

Lees meer
9 juni 2022
2 minuten
Een Leven Lang Leren

Een Leven Lang Leren. Verandering in je loopbaan, je persoonlijke leven, of op je werk en je verenigingsleven… Een van de beste manieren om met verandering om te gaan en alles er uit te halen,…

Lees meer
1 juni 2022
2 minuten
De ondernemingsraad die je verdient

Op het gebied van kwaliteit van medezeggenschap door ondernemingsraden is nog veel te winnen. Uit onderzoek is gebleken dat ondernemingsraden slagvaardiger worden door voldoende opleiding en training. Met een constant ontwikkel- en leertraject,  kunnen ondernemingsraden…

Lees meer
1 juni 2022
1 minut
1 2 3 12
Contact
Zwaardstraat 16 (Oude Ambachtsschool)
2584 TX Den Haag
070-7850107
Stuur ons een bericht
© 2022 ZK Academy
apartmentcartphone-handsetmapenter-downmagnifierchevron-down