Zk logo
26 oktober 2021

Niemand kan meer zonder Office-pakket

Home / Artikelen / Niemand kan meer zonder Office-pakket

Microsoft Office is een toonaangevend platform geworden om de productiviteit thuis en op de werkplek te stimuleren. Of het nu gaat om het beheren van e-mail in Outlook of het maken van spreadsheets voor analyses in Excel. Office heeft het uitvoeren van veel computergebaseerde taken voor ons allemaal gemakkelijker gemaakt.

Niemand kan meer zonder Office-pakket. We hebben een aantal voordelen van Microsoft Office opgesomd die je ertoe kunnen aanzetten om Office aan te schaffen:

Universele software

Microsoft Office is nu compatibel met mobiel nadat ze onlangs Office Mobile hebben ontwikkeld, dat gratis te gebruiken versies van Office-applicaties voor mobiele apparaten biedt. Microsoft voert ook Office Online uit, een webversie van de belangrijkste Office-apps. Deze zijn opgenomen als onderdeel van een Microsoft-account.

Office is al jaren compatibel met Apple's MacOS, een zet die destijds twijfelachtig was vanwege de rivaliteit tussen Apple en Microsoft, maar die voor beide technische giganten een goede is gebleken.

Gebruikt door meer dan 1,2 miljard mensen en de meeste bedrijven

Om dat in context te plaatsen: bijna 20% van de wereldbevolking gebruikt Microsoft Office 365. Zoveel mensen kunnen het niet mis hebben. Uit recente statistieken is gebleken dat het percentage ondernemingen met ten minste 100 gebruikers is gestegen van 87% naar 91%. Het gebruik binnen ondernemingen met meer dan 320%.

Online ondersteuning van Microsoft Office

Met een Office-abonnement krijg je hulp van Microsoft inbegrepen. Ze bieden onschatbare ondersteuning voor alle gebruikers die het meeste uit hun programma willen halen. Dit is een essentiële manier is om jouw productiviteit en gebruik van het product te maximaliseren.

Makkelijk te gebruiken

Office-applicaties kunnen worden gebruikt voor gecompliceerde bewerkingen, afhankelijk van hoe je ze wilt gebruiken. Maar een van de opvallende kenmerken van Office is dat het door mensen van elke leeftijd kan worden gebruikt om functies te vereenvoudigen en de productiviteit te verhogen, en dat is de reden waarom het in de eerste plaats is ontwikkeld.

Multifunctioneel

Je rekeningen bijhouden of bedrijfsgegevens analyseren? Excel kan dat. CV of motivatiebrief schrijven? Word kan dat. Een zakelijk voorstel of presentatie schrijven? PowerPoint kan dat doen. Microsoft Office is de beste reeks applicaties om jouw persoonlijke of zakelijke doelen te bereiken, simpelweg omdat het zich aan jouw behoeften kan aanpassen.

Beveiliging van Microsoft Office

Er is de laatste tijd veel nieuws over de toenemende dreiging van cyberaanvallen. Aanvallen worden steeds verfijnder en groter. Microsoft heeft de verantwoordelijkheid genomen om jouw gegevens en informatie veilig te houden. Alle gegevens die in de cloud zijn opgeslagen, zijn ondergebracht in een van de datacenters van Microsoft en bieden realtime veiligheidsscans voor berichten en documenten op cyberbedreigingen, waardoor het een van de veiligste cloudservices is.

Weer op streefgewicht en nu?

Zo het is gelukt om die vakantiekilo’s kwijt te raken, je zit weer op je streefgewicht? Gefeliciteerd! Nu breekt er een uitdagende fase aan: op gezond gewicht blijven. Dat doe je door gezond te blijven…

Lees meer
8 augustus 2022
2 minuten
Coulanceregeling herregistreren BIG-register

Veel oud-verpleegkundige overwegen om weer aan de slag te gaan in de zorg. Voor hen is het belangrijk dat ze zich opnieuw te laten registreren in het BIG-register. Hiervoor geldt een werkervaringseis: je moet in…

Lees meer
2 augustus 2022
2 minuten
Alles over de nieuwe Omgevingswet.

Alles over de nieuwe Omgevingswet. De nieuwe Omgevingswet is opnieuw uitgesteld. De wet treedt niet eerder dan 2023 in werking en zelfs dat is nog onzeker. Het herhaalde uitstel is niet zonder reden, want de…

Lees meer
9 juni 2022
2 minuten
1 2 3 13
Contact
Zwaardstraat 16 (Oude Ambachtsschool)
2584 TX Den Haag
070-7850107
Stuur ons een bericht
© 2022 ZK Academy
apartmentcartphone-handsetmapenter-downmagnifierchevron-down