Onze leeroplossingen

Onze leeroplossingen bestaan uit E-learning, webinars en essentials. Al deze leeroplossingen zijn online te benaderen en te volgen, zo wordt leren laagdrempelig en altijd en overal bereikbaar.

E-Learning

E-Learning is wellicht de meest bekende vorm. Onze cursussen zijn via onze of uw eigen portal bereikbaar. U doorloopt de cursus welke bestaat uit tekst, oefeningen, video content etc. Veel van onze E-Learnings worden afgesloten met een toets om de opgedane kennis te toetsen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist direct een certificaat per e-mail. Wel zo makkelijk.

Webinars 

Een webinar is een live video waarin de presentator een bepaald onderwerp behandeld. Tijdens een webinar kunt u tevens direct vragen stellen welke vaak aan het einde van het webinar worden beantwoord. Webinars zijn een prima medium om snel kennis van actuele zaken op te doen in een relatieve korte tijd. Een webinar duurt ongeveer 30 minuten.  Alle webinars zijn in onze portal ook op een later tijdstip terug te kijken. U kunt dan het webinar ook op een later tijdstip volgen wanneer het u uitkomt!

Essentials

Essentials zijn korte (instructie) videos van maximaal 3 minuten waarin snel en doelgericht een uitleg word gegeven. Hierbij valt te denken aan een werkinstructie, uitleg over sotware toepassing, toegangscontrole etc. Waneer u een eigen portal heeft kunt u met onze software ook heel gemakkelijk zelf essentials maken en toevoegen aan uw portal. Zo creëert u echt een “eigen” leeromgeving.

Meer weten over deze of andere leeroplossingen?

Neem contact met ons op voor een demonstratie!

* verplichte invul velden