Blog

Skillstown

Skillstown dé samenwerkingspartner van ZK-academie

Skillstown en ZK-academie van Zwaartekracht Groep werken intensief samen om het grootse cursus aanbod in Nederland op de kaart te zetten. Met een zeer uitgebreid aanbod van e-learnings, webinars en assesments zijn we toonaangevend in opleidingsland.

Skillstown en ZK-Academie dat is Leren en Ontwikkelen

Onze ambitie is om leren en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Met laagdrempelige cursussen tot e-learnings op HBO-niveau biedt Skillstown samen met de ZK-Academie een totaal aanbod. Onze trainingen zijn ontwikkeld met vele partners met specifieke vakkennis.   Deze partners komen uit vele branches en vakgebieden. Zo kunnen wij specifieke traingen bieden voor de zorg, logistiek, financiële dienstverlening, (primair) onderwijs. Maar ook taal cursussen en diverse leuke cursussen voor hobby en vrije tijd.

Cursisten

Reeds 150.000 cursisten hebben gekozen voor het volgen van één of meerdere van onze e- learnings, cursussen, webinars of assesments. Onze cursisten zijn altijd mensen die zich willen ontwikkelen. Dit kan privé, of zakelijk zijn, maar iedereen wil beter worden in wat je doet of nieuwe dingen leren. Wat je motivatie ook is: bij Skillstown en Zwaartekracht ben je altijd aan het juiste adres.

Ondernemingen

Speciaal voor MKB-ondernemingen maken wij op maat gemaakte pakketten samen. Staat de juiste samenstelling er voor u niet bij? Neem contact met ons op om samen met ons een pakket samen te stellen dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Wilt u voor uw medewerkers een eigen leeromgeving in de huisstijl van uw onderneming?

Ook kunnen wij een eigen leeromgeving voor u als MKB-ondernemer maken. Uw medewerkers loggen in op een vertrouwde omgeving volledig aangepast aan uw huisstijl. Tevens heeft u dan een Leer Management Systeem tot uw beschikking waarmee u uw medewerkers kunt volgen in de voortgang. Kijk hier voor meer informatie.   ZK-academie is onderdeel van Zwaartekracht Groep B.V.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.